RoboAI-viikko tulee taas huhtikuussa!

23.1.2023Petra O'RourkeRoboAI-viikko

Viisipäiväinen teknologiatapahtuma RoboAI-viikko esittelee jälleen satakuntalaista TKI-osaamista 17.–21. huhtikuuta. Kolmatta kertaa järjestettävässä tapahtumassa on paljon kiinnostavia keynote-puheenvuoroja, case-esittelyjä ja työpajoja, jokaiselle jotakin.  Osallistujia toivotaan paikan päälle Porin kampukselle, mutta osaa tapahtumapäivistä pystyy seuraamaan myös livestreamina.

Mies istuu pyörätuolissa kädessään mela. Hänen päässään on VR-lasit.

Lähikuvassa Harri Ketamo.
Headain perustaja Harri Ketamo esiintyy esiintyy tiistain Teknologia opetuksessa -tapahtuman keynote-puhujana aiheenaan Tekoäly opetuksessa: 111 vuotta takana, mitä tulossa.

RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen järjestämän RoboAI-viikon ohjelmistossa vuonna 2023 on viisi mielenkiintoista osatapahtumaa. Tapahtuma on tarkoitettu teknologia-alan yrityksille ja ammattilaisille, asiantuntijoille, opiskelijoille ja opettajille, tutkijoille ja kehittäjille sekä kaikille teknologiasta kiinnostuneille. Klikkaamalla kiinnostavaa päivää, pääset tutustumaan ohjelmaan ja aikatauluun.

 

Maanantai 17.4. Hyvinvointi- ja terveysteknologiapäivä

Hyvinvointi- ja terveysteknologian päivä tuo yhteen alan ihmisiä valtakunnallisesti. Osallistujat saavat tietoa mm. tulevalla hyvinvointialueella tapahtuvista ja suunnitteilla olevista testauksista, palveluiden kehittämisestä ja ihmisten osallistamisesta yhteisen hyvän eteen.

 

Tiistai 18.4. Teknologia opetuksessa -päivä

RoboAI-viikon jo perinteeksi muodostunut opettajille suunnattu Teknologia opetuksessa -koulutuspäivä keskittyy pelillisyyden ja virtuaalimaailmojen hyödyntämiseen opetuksessa. Päivän aikana päästään tutustumaan esimerkiksi erilaisiin VR-oppitunteihin ja niiden tuottamiseen sekä matematiikan Game-based learning -opetukseen.

 

Keskiviikko 19.4. NEXT2023-teknologiatapahtuma

NEXT-tapahtuma tuo RoboAI-viikolle mehevän katsauksen robotiikkaan, automaatioon ja tekoälyyn niin asiantuntijapuheenvuorojen kuin käytännön demoilunkin muodossa. Aamupäivällä kuullaan Tuottavuus keskiössä -teeman puheenvuoroja robotiikasta, hitsauksesta, konenäöstä ja tekoälystä ja iltapäivällä siirrytään RoboAI-labraan käytännön kokeilujen ja demojen maailmaan.

Lähikuvassa Siamäk Naghian.
Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian esiintyy tiedolla johtamisen päivässä.

Torstai 20.4. Tiedolla johtamisen päivä

Tiedolla johtamisen päivä keskittyy osaamisen kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita oman liiketoiminnan kehittämisestä ja kilpailussa erottumisesta erityisen osaamisen avulla.

 

Perjantai 21.4. Älykkäät järjestelmät -tapahtuma

Mitä yhteistä on energiatehokkuudella, aivoterveydellä, maataloudella ja matkailulla? Hyödyntämällä aloihin ohjelmistotekniikkaa ja data-analytiikkaa, saadaan älykkäitä järjestelmiä. Tule kuulemaan Tampereen yliopiston tutkijoiden työstä Satakunnassa ohjelmistotekniikan ja data-analytiikan aloilla.

 

Teknologiatapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta ilmoittautuminen on pakollista. Ilmoittautuminen aukeaa helmikuun alussa. Kaikki tapahtumaan liittyvät tiedot löytyvät RoboAI-viikon verkkosivuilta. Nähdään RoboAI-viikolla!

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue myös