Mies istuu pyörätuolissa kädessään mela. Hänen päässään on VR-lasit.

Hyvinvointi- ja terveysteknologiaa kaikille kiinnostuneille

Nuori mies käyttää Yumi-robottia.

Yrityksille teollisuudesta hyvinvointiteknologiaan

Sari Merilampi ja Sorjo Mäkipää RoboAI-viikon lavalla.

Mielenkiintoisia seminaareja, workshopeja ja labrakierroksia

Lähikuva M-Tony-robotista.

Anna teknologian inspiroida!

RoboAI-viikko logo.

Tervetuloa RoboAI-viikolle 17.–21.4.2023!

Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen luotsaama RoboAI-viikko esittelee satakuntalaista TKI-osaamista mahtavalla kattauksella jälleen keväällä 2023! Tapahtumassa koet huippuesiintyjiä, seminaareja, webinaareja ja työpajoja. Tapahtuma esittelee eri teknologioita ja niiden tuomia etuja eri aloilla nyt ja tulevaisuudessa, ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin!

Maanantai 17.4.

Hyvinvointi- ja terveysteknologiapäivä

Hyvinvointi- ja terveysteknologian päivä tuo yhteen alan ihmisiä valtakunnallisesti. Osallistujat saavat tietoa mm. tulevalla hyvinvointialueella tapahtuvista ja suunnitteilla olevista testauksista, palveluiden kehittämisestä ja ihmisten osallistamisesta yhteisen hyvän eteen.

Tiistai 18.4.

Teknologia opetuksessa -päivä

RoboAI-viikon jo perinteeksi muodostunut opettajille suunnattu Teknologia opetuksessa -koulutuspäivä keskittyy pelillisyyden ja virtuaalimaailmojen hyödyntämiseen opetuksessa. Päivän aikana päästään tutustumaan esimerkiksi erilaisiin VR-oppitunteihin ja niiden tuottamiseen sekä matematiikan Game-based learning -opetukseen.

Keskiviikko 19.4.

NEXT2023-teknologiatapahtuma

NEXT-tapahtuma tuo RoboAI-viikolle mehevän katsauksen robotiikkaan, automaatioon ja tekoälyyn niin asiantuntijapuheenvuorojen kuin käytännön demoilunkin muodossa. Aamupäivällä kuullaan Tuottavuus keskiössä -teeman puheenvuoroja robotiikasta, hitsauksesta, konenäöstä ja tekoälystä ja iltapäivällä siirrytään RoboAI-labraan käytännön kokeilujen ja demojen maailmaan.

Torstai 20.4.

Tiedolla johtamisen päivä

Tiedolla johtamisen päivä keskittyy osaamisen kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita oman liiketoiminnan kehittämisestä ja kilpailussa erottumisesta erityisen osaamisen avulla.

Torstai 20.4.

Ekosysteemi-iltapäivä yrityksille ja organisaatioille – Roboeco Roundtable 4

Satakunnan robotiikka- ja automaatioalan voimakas kasvu on aiheuttanut haastavan osaajapulan alan satakuntalaisiin yrityksiin. Miten ekosysteemiajattelu voisi muuttaa tilannetta?

Perjantai 21.4.

Älykkäät järjestelmät -tapahtuma

Mitä yhteistä on energiatehokkuudella, aivoterveydellä, maataloudella ja matkailulla? Hyödyntämällä aloihin ohjelmistotekniikkaa ja data-analytiikkaa, saadaan älykkäitä järjestelmiä. Tule kuulemaan Tampereen yliopiston tutkijoiden työstä Satakunnassa ohjelmistotekniikan ja data-analytiikan aloilla.

INFO

Aika ja paikka

RoboAI-viikko järjestetään 17.–21.4.2023 Porissa SAMK-kampuksen tiloissa.

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN
SAAPUMINEN
RUOKAILU
YHTEYSTIEDOT

Vuoden 2023 tapahtumassa mukana

Tampereen yliopiston logo.
RoboAI logo.
SAMK logo.
Pori logo.
Satakunta Testbed logo.
Signaali-logo.
Turun Yliopiston Kauppakorkeakoulun logo.
Gamma-hankkeen logo.
Erasmus+ logo.
Eu-logo.
Opetus- ja kulttuuriministeriön logo.
Opetushallituksen logo.
Prizztech logo.
EU-logot.