SAMK ja RoboAI mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa, äänestä meidät voittoon!

12.3.2024Taru HyrkäsUutinen

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen. Kilpailun tavoitteena on tuoda esiin ammattikorkeakoulujen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan sisältöä ja vaikutusta. Nyt keskitytään kirkastamaan, mitä ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta on ja samalla tuoda esiin niiden merkitys Suomen TKI-toiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa valtakunnan tasolla.

Menestytään yhdessä: RoboAI ja Dyme Solutions Oy -mainos, jossa pinkki tausta.

Kilpailuvideot esittelevät yhteistyökumppaneiden ja kohderyhmien saamia tuloksia ja hyötyjä SAMKin TKI-toiminnasta ja yhdeksi kilpailuvideoiksi valittiin RoboAI Health -osakokonaisuuden video, jossa Dyme Solution Oy kertoo tekemästämme yhteistyöstä. Videolla halutaan tuoda esiin, kuinka laaja-alaista tutkimustoimintamme on, ja miten sitä voidaan hyödyntää yrityksen liiketoiminnallisessa kehityksessä.

Tutkimuskeskusten tehtävä on tukea yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan kehittämisessä ja tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksien löytämisessä. Samalla edistetään maakunnan elinvoimaisuutta.

Katso kilpailuvideo ja äänestä suosikkiasi peukuttamalla YouTubessa, äänestysaika 4.–15.3.2024. Voittaja julkistetaan AMK-päivillä huhtikuussa.

Käy tykkäämässä videosta! Menestytään yhdessä: RoboAI tutkimus- ja tuotekehityskeskus ja Dyme Solutions 

Jaa artikkeli

Lue myös