Satakunnan TeknologiaTiistai

ti 26.11.2019 klo 10.00 - 18.00
Tapahtumapaikka: SAMK Porin-kampuksen Agora-Sali

TeknologiaTiistaina rakennetaan urapolkuja!

TeknologiaTiistai tarjoaa oppimiselämyksiä ja tulevaisuuden urapolkuja nuorille ja aikuisille. Tapahtuma täyttää SAMKin Agora-salin satakuntalaisista koulutuksen järjestäjistä ja teknologia-alan työnantajista.

Teknologia-alalla on kasvava työvoimapula. Alan töihin tarvitaan tekijöitä Satakunnassa. Automaatio ja robotiikka ovat muuttaneet teknologia-alaa merkittävästi. Työ ja opiskelu alalla on toista kuin vuosikymmen sitten.
Tule ja tutustu tämän päivän teknologia-alan koulutuksiin ja tyypillisiin työpaikkoihin.

Ammatillinen perustutkinto ja alan työkokemus ovat vahva valtti työelämässä. Ammatillinen perustutkinto antaa valmiudet hakeutua ja aloittaa työt teknologian parissa sekä jatko-opintokelpoisuuden alan ammattikorkeakouluopintoihin.
Ammattikorkeakouluopinnot vahvistavat osaamista ja antavat pätevyyden hakea teknologia-alan vaativiin työ- ja suunnittelutehtäviin.

Tapahtumaan ovat tervetulleita Satakunnan yläkoulujen kasi- ja ysiluokat, lukiolaiset ja ammattiin opiskelevat nuoret ja nuorten vanhemmat sekä kaikki alasta kiinnostuneet. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua myös aikuisille suunnattuihin koulutuksiin.
Pyydämme koululaisryhmiä ilmoittautumaan etukäteen. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus sopia myös ryhmäkuljetuksista. Tapahtuman järjestää Satakunnan ammatilliset kouluttajat Sataedu ja WinNova sekä Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK). Tapahtuman järjestämistä vauhdittaa Live-hanke. Lisätietoja tapahtumasta antaa Tuija Kiviaho, tuija.kiviaho@samk.fi, puh. 044 710 3267

Ilmoittaudu 20.10.2019 mennessä.

Terveisin Live-hankkeen projektivastaavat:
Tuija Kiviaho, SAMK
Riitta Koivunen, WinNova
Pasi Kallioinen, Sataedu

Jaa artikkeli