RoboAI:n avajaiset

pe 7.6.2019 klo 12.00 - 15.00
Tapahtumapaikka: Porin kampuksen yhteiskäyttölaboratorio

Tervetuloa RoboAI:n avajaisiin 7.6. klo 12-15 Porin kampuksen yhteiskäyttölaboratorioon. Ovet ovat avoinna kaikille teknologiasta kiinnostuneille. Avajaispäivänä on mahdollisuus tutustua asiantuntijoiden ohjaamana mm. robotteihin, vr-laseihin, 3D-tulostimiin sekä RoboAI:n tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen uusimpaan investointiin, eli Exoskeleton-kuntoutusrobottiin. Tilaisuudessa tarjoilua.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 4.6. mennessä!

 

RoboAI on uusi tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä koulutuksen ja osaamisen globaali innovaatioalusta, jonka sydän sijaitsee Satakunnan ammattikorkeakoulun Porin kampuksen yhteiskäyttölaboratoriossa. Automaatioon, robotiikkaan, tekoälyyn ja hyvinvointiteknologiaan keskittyvät TKI-toiminnot kerätään uuden RoboAI-tuotemerkin alle.

RoboAI:n tutkimus- ja tuotekehityskeskus tarjoaa yrityksille teknologiaan liittyviä tuotekehityspalveluja sekä startup-palveluja opiskelijoille ja aloittaville yrittäjille. Lisäksi RoboAI tarjoaa alan muunto- ja täydennyskoulutusta sekä edistää lasten sekä nuorten teknologiatietoutta ja hakeutumista teknologia-alalle.

Robotiikka Akatemia ja syksyllä toimintansa aloittava Tekoäly Akatemia ovat RoboAI:n osaajahautomoita. RoboAI:n tavoitteena on tukea alueen teknologiateollisuuden ja yritysten kasvua, lisätä kilpailukykyä sekä luoda vahva pohja teolliselle digitalisaatiolle.

Jaa artikkeli