Tapahtumat

Ikäihminen keskustelee humanoidirobotti Pepperin kanssa.

RoboAI-viikko 2021

Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen luotsaama RoboAI-viikko esittelee 22.-25.11.2021 satakuntalaista TKI-osaamista mahtavalla kattauksella.

Neljään päivään mahtuu paljon: huippuesiintyjiä, seminaareja, webinaareja ja työpajoja. Tapahtuma esittelee eri teknologioita ja niiden tuomia etuja eri aloilla nyt ja tulevaisuudessa, ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin! Toteutamme RoboAI-viikon lähtökohtaisesti hybridimallina, eli osatapahtumat ovat koettavissa sekä paikanpäällä että verkossa.

kuvituskuva.

Kevätwebinaari: Hyvinvoinnin optimointi teknologian keinoja hyödyntämällä

Millaisia mahdollisuuksia uudet teknologiainnovaatiot tarjoavat terveyden ja hyvinvoinnin seuraamiseen ja edistämiseen? Millaisia eettisiä näkökulmia mm. tekoälyn kehittämisessä ja hyödyntämisessä tulisi huomioida? Näistä ja monista muista mielenkiintoisista teemoista kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisten ja innostavien puhujien johdolla keskiviikkona 26.5.2021 klo 9-12.

Mies ohjaa robottia kädellään Leap Motion -sensorien avulla.

Talentjourney trainings

Kansainvälisen Talentjourney-projektin tavoitteena on parantaa toisen asteen teknologiaopetuksen laatua sekä yritysten ammattilaisten teknologiatietoutta. Yhteisenä tähtäimenä on tulevaisuuden osaajien teknologiatietoinen asenne ja asiantuntemus. Tutustu englanninkielisiin koulutuksiin ja ilmoittaudu!

SeAMKin ja SAMKin tutkimusfoorumi

SeAMK ja SAMK järjestävät yhdessä tutkimusfoorumin 9.-10.2.2021. Tutkimusfoorumin teemana on digitalisaatio ja esityksiä on tulossa monesta eri näkökulmasta – internetin rikollisuudesta sosiaali- ja terveysalan digitalisaatioon. Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoisia esityksiä ja osallistumaan keskusteluun! Tutkimusfoorumi järjestetään Teamsissa.

Mainos tapahtumasta: Robotiikka ja tekoäly PK-yrityksessä 2.2.2021

Robotiikka ja tekoäly PK-yrityksessä

Tilaisuus on suunnattu yrityksille ja Satakunnan yrityspalvelutoimijoille. Tule tutustumaan konkreettisiin yritysesimerkkeihin! Tule kuulemaan miten robotiikka ja tekoäly voivat hyödyttää juuri sinun yritystäsi!