Arkistot: Tapahtumat

Life Technologies – Digital Health Project

Interested in developing your skills in team working, company projects and Digital Health? Life Technologies (4cr for Bachelor students) and Enabling Life Technologies (5cr, for Master students) aims in developing skills in multidisciplinary team work, project work as well as in increasing understanding of digital health context. Students will understand the role of technology in well-being field and gain skills in multidisciplinary collaboration.

Robowars-infotilaisuus

RoboAI goes Robowars! Kiinnostavatko robottien mittelöt? Tavoitteena on valmistaa alusta loppuun autonominen robotti.

Teknologia Työnä! -messut

Mukana messuilla teknologiayrityksiä etsimässä tekijöitä! Tule keskustelemaan ja kohtaa tuleva työnantajasi!

Satakunnan TeknologiaTiistai

TeknologiaTiistai tarjoaa oppimiselämyksiä ja tulevaisuuden urapolkuja nuorille ja aikuisille. Tapahtuma täyttää SAMKin Agora-salin satakuntalaisista koulutuksen järjestäjistä ja teknologia-alan työnantajista.

insomnia, digital pattern

Insomnia AI Hackaton

Tekoäly, konenäkö ja sinä. 25.-26.10. Porin Karhuhallissa. Insomnian Hackaton on palannut tuoden mukanaan sinulle mahdollisuuden tutustua ja koodata tekoälyä ja erityisesti konenäköä! Et tarvitse koodausosaamista osallistuaksesi.

Hyvinvointiteknologiamessut Pori ja Rauma

Kaikki puhuvat nyt sosiaali- ja terveysalan teknologioista ja robotiikasta. Tule kuulemaan, mitä ne tarkoittavat sosiaali- ja terveysalalla toimivien näkökulmasta.

Robotex Finland Pori

Pori järjestää ensimmäisenä Suomessa Robotex Finland -tapahtuman 11. lokakuuta Satakunnan ammattikorkeakoulun Porin kampuksella. Tapahtumakokonaisuus järjestetään yhteistyössä Porin kaupungin ja Robotex Finlandin kanssa.