Tapahtumat

Ikäihminen keskustelee humanoidirobotti Pepperin kanssa.

RoboAI-viikko 2021

Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen luotsaama RoboAI-viikko esittelee 22.-25.11.2021 satakuntalaista TKI-osaamista mahtavalla kattauksella.

Neljään päivään mahtuu paljon: huippuesiintyjiä, seminaareja, webinaareja ja työpajoja. Tapahtuma esittelee eri teknologioita ja niiden tuomia etuja eri aloilla nyt ja tulevaisuudessa, ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin! Toteutamme RoboAI-viikon lähtökohtaisesti hybridimallina, eli osatapahtumat ovat koettavissa sekä paikanpäällä että verkossa.

RoboAI-viikko 2021 Read More »

VR-teknologia kuvituskuva.

Verkostoyhteistyöllä vauhtia tekoälypohjaisten virtuaaliteknologioiden saavutettavuuteen kuntoutuksessa -hankkeen aloituswebinaari 31.5. klo 12-15.30

Maksuton webinaarimme on suunnattu erityisesti toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita saavutettavuudesta, tekoälyn ja virtuaaliteknologian hyödyntämisestä kuntoutuksessa sekä alan yrityksille ja muille toimijoille.

Verkostoyhteistyöllä vauhtia tekoälypohjaisten virtuaaliteknologioiden saavutettavuuteen kuntoutuksessa -hankkeen aloituswebinaari 31.5. klo 12-15.30 Read More »

kuvituskuva.

Kevätwebinaari: Hyvinvoinnin optimointi teknologian keinoja hyödyntämällä

Millaisia mahdollisuuksia uudet teknologiainnovaatiot tarjoavat terveyden ja hyvinvoinnin seuraamiseen ja edistämiseen? Millaisia eettisiä näkökulmia mm. tekoälyn kehittämisessä ja hyödyntämisessä tulisi huomioida? Näistä ja monista muista mielenkiintoisista teemoista kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisten ja innostavien puhujien johdolla keskiviikkona 26.5.2021 klo 9-12.

Kevätwebinaari: Hyvinvoinnin optimointi teknologian keinoja hyödyntämällä Read More »

Mies ohjaa robottia kädellään Leap Motion -sensorien avulla.

Talentjourney trainings

Kansainvälisen Talentjourney-projektin tavoitteena on parantaa toisen asteen teknologiaopetuksen laatua sekä yritysten ammattilaisten teknologiatietoutta. Yhteisenä tähtäimenä on tulevaisuuden osaajien teknologiatietoinen asenne ja asiantuntemus. Tutustu englanninkielisiin koulutuksiin ja ilmoittaudu!

Talentjourney trainings Read More »