Näytteilleasettajien ilmoittautuminen auki RoboAI-viikolle!

15.9.2020RoboAI-viikko

Näytteilleasettajaksi verkkotapahtumaan, mitä ihmettä?

Jotta koronaepidemian negatiivia vaikutuksia tapahtuman messuosioon voidaan lievittää, RoboAI-viikon järjestäjät haluavat antaa mahdollisuuden teknologia-alan näytteilleasettajille toimittaa 10-15s pituisen videomainoksen esitettäväksi RoboAI-viikon varsinaisen ohjelmiston tauoilla. Tämän lisäksi Hyvinvointiteknologiamessut mahdollistaa alan yritysten ja toimijoiden esittäytymisen messuosastojen sijaan virtuaalisesti myös ilta-aikaan.

Kuva vuoden 2019 Hyvinvointiteknologiamessuilta Winnovasta.
Vuoden 2019 Hyvinvointiteknologiamessut järjestettiin WinNovan tiloissa Vähäraumalla.

– Tarjoamme toimijoille erilaisia vaihtoehtoja osallistua, kuten videoesittely, podcast, pitchaus, workshop tai paneelikeskustelu, mutta toivomme toki myös uusia ja innovatiivisia tapoja esitellä omaa toimintaa ja tuotteita, pallo on nyt näytteilleasettajilla, kannustaa Hyvinvointiteknologiamessuja luotsaava Prizztechin projektipäällikkö Niina Holappa.

Tauoilla pyörivän mainosvideon tulee olla 10-15 sekuntia pitkä, FullHD (1920x1080) resoluutioinen, MP4-muotoinen video. Videot esitetään ilman ääniä. Video tulee toimittaa 15.10.2020 mennessä Petra O'Rourkelle (puh. 044 710 3918, petra.orourke@samk.fi).

Jos olette esiintymässä hyvinvointiteknologiamessujen iltaohjelmassa, mahdollinen materiaali tulee toimittaa 15.10.2020 mennessä Niina Holapalle (puh. 044 710 5455, niina.holappa@prizz.fi).

Jos teillä on kysyttävää jostain viikon tapahtumasta, ota yhteyttä osatapahtuman järjestäjään.

Lisätietoa saat osoitteesta: https://www.roboai.fi/roboai-viikko/

Aloita näytteilleasettajien ilmoittautumisesta: https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10758/lomake.html

 

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue myös

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uutiset ja tapahtumat uunituoreena sähköpostiisi ja pysyt ajantasalla.