Hyvinvointiteknologiamessut esittelee sote- ja hyvinvointialan uusimmat teknologiaratkaisut

Porissa ja Raumalla 27.-28.11. WinNovan kampuksilla järjestettävillä messuilla on laaja kattaus teknologia-alan näytteilleasettajia sekä asiantuntijapuheenvuoroja sote-alan digitaalisista palveluista, hyvinvointiteknologiasta, robotiikasta ja tekoälystä. Seminaareja voit seurata sekä suomeksi että englanniksi.

Anja ja Lenni esittelevät Indego-eksoskeletonia.

Porin tapahtuman keynote-puhujana toimii biohakkeri ja yleislääkäri Olli Sovijärvi. Englanninkielisen seminaarin keynote puhujana toimii data-analyytikko Benjamin Dalmas. Hyvinvointiteknologiamessujen tapahtumakokonaisuus toimii näyteikkunana Satakunnan hyte-toimintaan.

– RoboAI-tiimin tekemää tutkimusta esitellään englanninkielisessä seminaarissa: tiedossa on asiaa humanoidirobotti Pepperin käytöstä vanhustenhuollossa, eksoskeleton-kuntoutuksesta sekä tietoaltaiden hyödyntämisestä tulevaisuuden sairaalassa, kertoo yliopettaja ja hyvinvointia edistävän teknologian tutkimusryhmän vetäjä Sari Merilampi.

 

Tutustu, opi ja verkostoidu

Hyvinvointiteknologiamessut ovat tarkoitettu teknologiayrityksille, sosiaali- ja terveysalan johdolle, asiantuntijoille ja henkilöstölle, opettajille ja opiskelijoille, tutkijoille ja kehittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Merilampi painottaa, että paikalle odotetaan varsinkin ammattilaisia ja opiskelijaryhmiä, englanninkieliset seminaarit voisivat kiinnostaa myös kansainvälisiä opiskelijoita.

– Tapahtumissa pääsee tutustumaan konkreettisiin sote- ja hyvinvointialalla jo käytössä oleviin robotiikan ja tekoälyn sovelluksiin ja seminaarissa voit kuulla käytännön kokemuksia niistä, Merilampi summaa.

Hyvinvointiteknologiamessujen järjestäjinä toimivat WinNova, Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopisto. Porin messujärjestelyistä vastaavat TASE, Satakunta DigiHealth, HyteOpe ja Robocoast R&D Center -hankkeet. Rauman messuista vastaavat TASE, Satakunta DigiHealth ja Robocoast R&D Center -hankkeet. Tapahtumien kumppanina toimii STM:n Hyvinvoinnin tekoäly ja robotiikka -ohjelma HyteAiro.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta ilmoittautumista toivotaan.

Julkisilla Poriin saapuvia palvelee maksuton messubussikuljetus. Messubussi kiertää Porin rautatieaseman yhteydessä olevan matkakeskuksen kautta klo 9.45 ja 11.45.

 

Porin Hyvinvointiteknologiamessut järjestetään keskiviikkona 27.11.2019 klo 9.00-16.00 WinNovan kampuksella osoitteessa Tiedepuisto 3, Pori. Lisätiedot ja ohjelma.

Rauman Hyvinvointiteknologiamessut järjestetään torstaina 28.11.2019 klo 9.00-16.00 WinNovan kampuksella osoitteessa Steniuksenkatu 8, Rauma. Lisätiedot ja ohjelma.

Jaa artikkeli

Uusimmat

Lue myös

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uutiset ja tapahtumat uunituoreena sähköpostiisi ja pysyt ajantasalla.