NEXT2019-seminaarin teemana oli tuottavuuden lisääminen – katso kuvagalleria!

Kolmannen kerran järjestetty NEXT2019 -seminaari tarjosi länsisuomalaisten yritysten sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajille tiiviin paketin, miten tuottavuutta, tuotannon joustavuutta ja kilpailukykyä voi kehittää.

Kuvassa seminaarin yleisöä.

Kiinnostuneita vieraita saapui paikalle lähes 60 yrityksestä ja organisaatiosta eri puolelta Suomea. Seminaari jakautui ensi kertaa kahteen yhtä aikaa pidettyyn osioon.

Seminaarin robotiikkaosiossa esiteltiin käytännön esimerkkien avulla, miten PK-yritykset pystyvät kehittämään toimintaansa ja parantamaan muun muassa materiaalien virtausta mobiilirobotien avulla. Esityksissä käytiin lävitse myös robotiikan tulevia kehitysaskelia ja niiden vaikutusta PK-yritysten toimintaympäristöön.

Robotiikkaseminaarin kanssa rinnakkain järjestetyssä hitsausosiossa keskityttiin erityisesti tuottavuuden ja tehokkuuden kasvattamiseen hitsauksessa. Aihetta lähestyttiin monesta eri tulokulmasta ja osallistujat saivat monipuolisen tietopaketin uusimmista kehitysaskelista hitsaustekniikan alalla. Seminaarilla juhlistettiin Suomen Hitsausteknillisen yhdistyksen 70 -vuotisjuhlavuotta.

Kuvia Robotiikkaseminaarista

Kuvia Hitsausseminaarista

EU logot.

Jaa artikkeli

Lue myös

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uutiset ja tapahtumat uunituoreena sähköpostiisi ja pysyt ajantasalla.