Robotiikan perusteet 3op

Robotit tulevat pian muuttamaan meidän kaikkien työelämää. Robotiikan perusteissa tutustaan siihen, mitä robotit ovat nyt, sekä siihen mitä tulevaisuuden robotit tuovat mukanaan. Kurssilla tutustutaan esimerkiksi teollisuusrobotteihin, yhteistyörobotteihin ja palvelurobotteihin sekä niiden ohjaamiseen ja käyttökohteisiin.

Kurssin opiskelu tapahtuu videoluentoja seuraten, verkko-oppimismateriaaleja opiskellen sekä niihin liittyviä tehtäviä tehden. Robotiikan perusteisiin kuuluu myös yksi labrapäivä, jolloin osallistujat tulevat pienemmissä ryhmissä SAMKin Porin kampukselle tekniikan laboratorioon tekemään käytännön robottiharjoituksia. Kurssin päätteeksi tehdään verkkotentti, jossa käytössä on kaikki verkko-oppimisalustalta löytyvät aineistot.

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan ilmoittautuneille opiskelijoille. Kurssi on ilmainen 2. asteen opiskelijoille. Laboratoriopäivän ruokailu on omakustanteinen.

Opintojakso toteutetaan tänä vuonna Nonstop-opintojaksona, jossa tehtävät, verkkotentin ja labrapäivän on mahdollista suorittaa joulukuun 2023 mennessä tai huhtikuun 2024 loppuun mennessä.

Opintojakson toteutus: 4.9.2023-28.4.2024

Ilmoittautuminen: 1.8.2023-31.3.2024

ILMOTTAUDU!

 

Katso kaikki maksuttomat Kurkistus-opinnot!

Nainen ohjailee Yumi-robottia.