Robo- ja tiedekilpailut

Teknologia opetuksessa -tapahtumassa järjestetään myös matalan kynnyksen robotti- ja tiedekilpailuja. Voit halutessasi ilmoittaa ryhmäsi kaikkiin tai vain yhteen osioon.

Osana RoboAI-viikon Teknologia opetuksessa -koulutustapahtumaa 24.11. järjestetään peruskoululaisille tarkoitetut matalan kynnyksen robotti- ja tiedekilpailut.

  • Robottien taitokisa koostuu kolmesta erilaisesta tehtävästä, joista kahta ensimmäistä oppilaat saavat harjoitella koululla ja kolmas julkaistaan tapahtumapäivän aamuna.
  • Robottien tanssikilpailussa joukkueet saavat suunnitella robotin tanssiesityksen.
  • Tiedekilpailussa joukkueet pääsevät suunnittelemaan planeettamme pelastustoimia.

Kilpailut on tarkoitettu peruskoulujen oppilaille ja niissä ei vaadita suurta teknolgiaosaamista vaan kaikenlaiset ratkaisut ovat tervetulleita. Joukkue voi osallistua yhteen taikka useampaan kilpailuun päivän aikana. Kaikki kilpailut toteutetaan niin, että koululaiset saavat mahdollisuuden valmistella kilpailusuorituksiaan etukäteen ja pääsevät sitten RoboAI-viikon estradille esittämään toteutuksiaan. Päivän aikana joukkueet tutustuvat myös toisten joukkueiden tuotoksiin ja suorituksiin. Päivän tärkeimpänä tavoitteena on saada lapset ja nuoret iloitsemaan onnistumisistaan.

Kisapäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 14.00. Osallistuvien joukkueiden ruokailu on järjestetty Cygnaeuksen koululle. Ruoka tarjotaan kaikille joukkueen jäsenille ja vastuuhenkilölle (opettajalle). Muistathan siis ilmoittaa joukkueesi mukaan ja kertoa erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu tarkemmin kilpailujen sääntöihin alla olevista linkeistä!

Kuva pelialustasta, jossa on kaksi robottia.
Sermatech logo.