NEXT2021

NEXT2020-teknologiaseminaari kokoaa yhteen länsisuomalaisten yritysten sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajia yli toimialarajojen.

Atte säätää konenäkökameraa.

NEXT2021-teknologiaseminaarin ohjelma on rakennettu Satakunnan ammattikorkeakoulun Tehokas Konepaja -hankkeen teemojen (Digitalisaatio, Hitsausrobotiikka, 3D-konenäkö ja Energiatehokkuus) ympärille. Seminaarissa esitellään yritysten tarpeisiin tehtyjä uusien teknologioiden demonstraatioita ja käsitellään aiheita erityisesti konepajojen näkökulmasta. Esimerkkien avulla tavoitellaan kokeilukulttuurin juurruttamista Satakuntalaiseen yrityskenttään ja sitä kautta parannusta maakunnan yritysten tehokuuteen, tuottavuuteen sekä kykyyn vastata kiristyneeseen kilpailuun.

Kansainvälinen kilpailu on tullut osaksi tuotantoa harjoittavien yritysten arkea. Kiristyneen kilpailun myötä sellaisetkin käsitteet kuten ketteryys, joustavuus ja sietokyky ovat tulleet osaksi yritysten tuotantokuvauksia. Globaali kilpailu ei ole ainoastaan huono asia, vaan dynaamisimmat yritykset ovat löytäneet tästä jo uusia mahdollisuuksia. Nämä älykkäät yritykset ovat kehittäneet uutta, parantaneet tehokkuuttaan ja näin löytäneet aivan uusia markkinoita.

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhteislogo Satakuntaliitto Eakr

ota yhteyttä järjestäjään

 

Timo Kerminen, projektipäällikkö
p. 044 710 3311
timo.kerminen@samk.fi