RoboAI Innovation Challenge

The RoboAI Innovation Challenge on tarkoitettu kaikille osallistujille opiskelijoista asiantuntijoihin. Opi eri teknologiateemoista RoboAI-viikon aikana ja häckää ideasi! Tutustu uusiin ihmisiin, solmi suhteita ja voita käteistä!

Innovation Challenge aktivoi opiskelijoita.Häckää, pitchaa ja voita!

Mitä?

RoboAI Innovation Challenge on rento tapahtuma isojen haasteiden äärellä. Tule mukaan ratkomaan yritysten ja korkeakoulujen asettamia haasteita, hio ongelmanratkaisutaitojasi ja voita palkintoja!

 

 

Mitä minulta odotetaan? Avointa mieltä ja halua tarttua haasteisiin.

Haastekategoriat julkistetaan myöhemmin, tänä vuonna fokus on kestävässä kehityksessä!

Voittajat palkitaan rahapalkinnoin!

Ilmoittautuminen aukeaa syksyllä 2021!

 

 

Tapahtuma seuraa ‘design-prosessia’, jonka oppii päivän aikana. Sinun ei tarvitse tietää ennalta asioita, vaan juuri ‘boksin ulkopuolelta’ tulevia ideoita kaivataan. Tapahtumassa olevat mentorit auttavat sinua ja tiimiäsi siinä, mitkä ideat ovat jatkokehityskelpoisia ja mitkä kenties eivät.

Tapahtuman aikana on tarjoilla ruokaa ja juotavaa ja sinä voit keskittyä itse haasteeseen! Sinulla on koko ajan käytettävissäsi mentoreita ja asiantuntijoita, jos tiimi ajautuu umpikujaan, tai et tiedä mitä tehdä.

Tapahtuman juonto on englannin kielellä, mutta muuten päivän selviää suomeksi. Myös oman ratkaisun voi esittää suomeksi.

Kisassa arvoioidaan ennen kaikkea ideaa, mutta hyvästä ideasta ei ole hyötyä, jos sitä ei osaa esittää. Selkeä esitys on siis idean kruunu! Tapahtuman idea on oppia ja harjoitella.

 

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

The hackathon is organised in co-operation with Talent Hub Robotics -project.

 

OTA YHTEYTTÄ JÄRJESTÄJÄÄN

Santeri Koivisto, Erityisasiantuntija (Startup-palvelut)
tel. 044 710 3213
santeri.koivisto@samk.fi