Rahoituksella tuettavat yritysprojektit

RoboAI:n TKI-toiminta tukee Satakunnan yritysten ja yhteisöjen toimintaedellytyksiä ja kasvattaa niiden osaamista.

RoboAI:n TKI-toimintaa toteutetaan projektien avulla, jotka toteutetaan yhteistyössä yritysten, kuntien, tutkimuslaitosten ja muiden organisaatioiden kanssa. Projekteja toteutetaan ulkopuolisella rahoituksella, rahoittajina toimivat mm. EU:n rakennerahastot, muut EU:n ja kansalliset tutkimusohjelmat, säätiöt ja hankkeesta riippuen myös asiakasyritykset.

Tutkimusprojektit voivat olla ajallisesti lyhyitä yhden yrityksen tai organisaation kehittämistarpeeseen suunniteltuja, monivuotisia kansainvälisiä verkostohankkeita tai kaikkea siltä väliltä. Onnistunut projekti hyödyttää kaikkia siihen osallistuvia toimijoita, ja sen tulokset jatkavat elämäänsä myös varsinaisen projektin päättymisen jälkeen esim. erilaisina tuotteina, uusina toimintatapoina tai palveluina.

Yritystäsi hyödyntävän projektin nimi voisi olla:

  • 3D-tulostuskokeiluilla uusia innovaatioita
  • Innovative solutions to support enterprises in product development aimed at raising comfort and safety of seniors living at home
  • Sukeltavat robotit hyljetuhojen torjuntaan
  • Viisi vaikuttavaa teknologia-askelta elintarvikealan PK-yrityksissä
  • 3DVR - 3D Vision for Robotics

Meiltä löydät ulkoisen rahoituksen asiantuntijuutta ja osaamista kehittämis- ja tutkimusprojekteihin. Ota yhteyttä, jos sinulla on idea tai ajatus!

roboai:n hankkeita

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uutiset ja tapahtumat uunituoreena sähköpostiisi ja pysyt ajantasalla.